Tre tips till chefer eller blivande chefer

1. Är du inte chef så försök att hoppa på någon självkännedomskurs eller assesment-historia för att få lite duvning i vad det innebär att vara chef. Det ger dig feedback på vika förmågor du har eller inte har.
  2. Är du chef, satsa på ett program där du bygger nätverk med andra chefer som du kan ringa och dryfta saker med.
  3. Försök komma med i ett internationellt utbyte. I Sverige har vi en kultur och oftast en lösning på hur man ska göra saker och ting. Att vidga vyerna är aldrig fel.
Krönika
Bertil Hagström

Orisken är mycket större än risken

Ur Sjukhusläkaren 2020-04