Polisanmälda läkaren: Det känns skönt – nu kan man hoppas på framtiden

– Det går inte att driva ett sjukhus där man saknar förtroende, säger den polisanmälda läkaren till sjukhusläkaren.

Det känns skönt att rättvisan segrat och att läkarkåren i Varberg varit enad.
Nu känns det som att det kan bli något bra i framtiden för sjukhuset.

Det som hänt visar också på vikten av att ha bra fackliga företrädare, annars vet man inte hur det kunde slutat. Nu kan vi se framåt.

Sjukhuschefen Kristina Wallentin avgår med omedelbar verkan