Nyhetsarkiv

Ny bloggare på Sjukhusläkaren

Sjukhusläkarens nyaste bloggare heteter Hasan Bitar. Han kommer att dela med sig av sin resa in i den svenska sjukvården här på sjukhuslakaren.se.

Hasan Bitar är utbildad läkare från Syrien och hade precis hunnit börja sin ST-utbildning till plastikkirurg innan han tvingades fly till Sverige sommaren 2014. Idag har Hasan Bitar uppehållstillstånd i Sverige och drömmen är att kunna fortsätta läkarkarriären i Sverige.

Hasan Bitar har tidigare intervjuats av Sjukhusläkaren, tillsammans med tre syriska kollegor som också är på väg in i den svenska sjukvården. Den artikeln kan du läsa här. Hasans blogg, kan du läsa här.

Analyser, reportage, debatt och nyheter från sjukhusvärlden Vi ser till att hålla dig i händelsernas centrum

GDPR

Ur Sjukhusläkaren 2020-04

Så stor är operationsskulden – region för region / sjukhus för sjukhus / Vad behövs nu då? / "Vi behöver större marginaler till vardags – inte för en pandemi" / De klarade covid-19-stormen / Professionalismens återkomst / "Yngre läkare har utnyttjats" / Kan en pandemi rå på administrationssamhället? / Krönikor / Porträttet: Anna Rask-Andersen / Från facklig till chef och tillbaka

Prenumerera