Nu får Stockholm en egen tävling om sjukhusmat

Måltidspriset utlyses i december och landstingets medarbetare uppmanas inkomma med nomineringar. Prissumman är 40 000 kronor.

Vinnare utses av en jury, som består av Henrik Almkvist, chefläkare vid Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, Cecilia Sporre, doktorand i måltidskunskap vid Örebro universitet, Kurt Weid, kock, Gunilla George, Vårdförbundet, Pia Åberg, Vision, Thomas Flodin, Saco, Kent Wall, Kommunal samt juryns ordförande Lena Halvardson Rensfelt, ansvarig för måltider inom landstingsstyrelsens förvaltning.