Nyhetsarkiv

Nu får Stockholm en egen tävling om sjukhusmat

Måltidspriset utlyses i december och landstingets medarbetare uppmanas inkomma med nomineringar. Prissumman är 40 000 kronor.

Vinnare utses av en jury, som består av Henrik Almkvist, chefläkare vid Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, Cecilia Sporre, doktorand i måltidskunskap vid Örebro universitet, Kurt Weid, kock, Gunilla George, Vårdförbundet, Pia Åberg, Vision, Thomas Flodin, Saco, Kent Wall, Kommunal samt juryns ordförande Lena Halvardson Rensfelt, ansvarig för måltider inom landstingsstyrelsens förvaltning.

Analyser, reportage, debatt och nyheter från sjukhusvärlden Vi ser till att hålla dig i händelsernas centrum

GDPR

Ur Sjukhusläkaren 2020-02

Coronakrisen – krönikor reportage och längre intervjuer / Debatt: Vad kan svensk sjukvård lära sig av Australien? / Porträttet: Läkaren Andreas Fransson gör vad han kan för en bättre värld / Krönika: Är hälsa- och sjukvårdssystem komplexa? Jo jag tackar jag! / Debatt: Metoder för att mäta biologisk utveckling kan aldrig användas för att avgöra kronologisk ålder / Vinnarna i visions- och värdegrundstävlingen

Prenumerera