Karin Båtelson 10:a på topplistan av IT-makthavare i Vård-Sverige

Bland de kriterier som har bedömts finns formell maktposition, informell maktposition, inflytande på grund av enskilda händelser, förmåga att komma igenom i debatten.

Arbetet med årets lista har genomförts så att It i vården har kontaktat ett antal personer med inblick i branschen som har lämnat namnförslag och placeringar när det gäller olika personer på listan.

Dagens Medicin och Computer Sweden fackkunniga jury har vägt samman kunskaperna till en lista på 20 personer som har det gemensamt att de får goda omdömen av alla, eller nästan alla.

Krönika
Bertil Hagström

Orisken är mycket större än risken

Ur Sjukhusläkaren 2020-04