Nyhet

Karin Båtelson 10:a på topplistan av IT-makthavare i Vård-Sverige

Bland de kriterier som har bedömts finns formell maktposition, informell maktposition, inflytande på grund av enskilda händelser, förmåga att komma igenom i debatten.

Arbetet med årets lista har genomförts så att It i vården har kontaktat ett antal personer med inblick i branschen som har lämnat namnförslag och placeringar när det gäller olika personer på listan.

Dagens Medicin och Computer Sweden fackkunniga jury har vägt samman kunskaperna till en lista på 20 personer som har det gemensamt att de får goda omdömen av alla, eller nästan alla.

Analyser, reportage, debatt och nyheter från sjukhusvärlden Vi ser till att hålla dig i händelsernas centrum

GDPR

Ur Sjukhusläkaren 2019-06

Tema: Ledarskap / ”Att bli verksamhetschef var som att kliva in i en snöstorm” / Forskare: Detta gör en ledare bra / Hälso- och sjukvårdsdirektören som kom utifrån och fick lämna efter bara åtta månader / Så arbetar Läkarförbundet för att läkare ska kunna bli chefer / Politikernas våra drömmar: Visioner och värdegrunder / Så gick Västerbotten från ”världsbäst” till ”från fjäll till kust / November 2019 blev en svart månad för den svenska landstingssjukvården

Prenumerera