Hon blir ny VD för SOS Alarm

Maria Khorsand har utsetts till ny VD för SOS Alarm. Hon tillträder tjänsten i början av nästa år.Maria-Khorsand

Hon är VD för SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut sedan 2007 och ledamot i SOS Alarms styrelse sedan 2009.

–  Jag är mycket stolt över att vi har lyckats rekrytera Maria Khorsand som VD. Maria har en lång och gedigen erfarenhet av ledande positioner i näringslivet, vilket borgar för hennes förutsättningar att leda SOS Alarm, säger Eva Fernvall, styrelseordförande för SOS Alarm, i ett pressmeddelande.

Ur Sjukhusläkaren 2020-06

Covid-19 fanns i Italien redan sommaren 2019 / Tema: Hur rustad är sjukvården mot cyberattacker / Krönikor / Friska Sjukvårdspriset / Tips för avkoppling under storhelgerna