MUSIKVIDEO

Här är Henrik Widegrens nya video ”Vårdcentralen i Vinslöv”

”Livet är ingen lunchrast, livet är inte lätt, som landstingsslav ett stenkast från riksväg 21” sjunger Henrik Widegren, i sin nya humoristiska musikvideo ”Vårdcentralen i Vinslöv”.

”Dagarna är fullbokade med tanter med UVI, väggarna har milda färger som alla ska kunna trivas i. Ett nybesök i kvarten, annars kommer chefen efter mig. Och om jag tar för många prover kan jag säga tack och hej…”

Ur Sjukhusläkaren 2019-05

Tema: Övertider / Tema: Vem satsar på intermediärvårdsplatser? / Vårdcentraler kan tvingas betala tillbaka miljonbelopp / Sverige och Storbritannien har gjort omvända resor / Så ska den digitala läkarassistenten Alma hjälpa läkare / Porträttet: Camilla Starck