Expressen hänger fortfarande ut friad läkare

Ortoped Krister Wulff, Ystad, finns med på listan. Hans varning hade undanröjts i Länsrätten före Expressens och Kvällspostens publiceringar. Wulff och fyra andra läkare har stämt tidningen för grovt förtal.

Krister Wulff är överraskad att Expressen inte tagit bort uppgiften att han är varnad från nätet.
– Det är synnerligen anmärkningsvärt att man har det ute, eftersom tidningen erkänt att det är en felaktig uppgift, säger Wulff till Sjukhusläkaren.

– Om det är rent slarv är det häpnadsväckande, tycker Krister Wulff som kommer att kontakta sin advokat. Erik Dahlman