SJUKHUSLÄKARENS APP

Du vet väl att du både kan läsa och lyssna på Sjukhusläkaren i vår app?

I Sjukhusläkarens app finns inte bara möjligheten att både läsa och lyssna på vårt senaste nummer. Den som vill kan även bläddra tillbaka i tidigare utgåvor i vårt tidningsarkiv. Du hittar appen där appar finns och det tidigare problem som fanns med att ladda ner den från App Store är nu löst.

Och här hittar du en guide för hur du går till väga för att lyssna på Sjukhusläkaren. Mycket nöje!

Ur Sjukhusläkaren 2022-03

Tema: Sjukvården och valet 2022 / Den ojämlika vården / Hur ser partierna på SKR:s roll i svensk sjukvård? / Bo Rothstein: "Inte förenliga med vår regeringsform" / Vad hände sedan? – Anna Nergårdh har bytt spår / Jonna Bornemark: "Utan känslor blir vi dummare" / Krönikor