Debatt

Svar: ”Löwenströmska ska kunna fortsätta som vanligt”

Löwenströmska Sjukhus har en viktig plats i framtidens sjukvårdssystem. Om detta går att läsa i Framtidsplanen för Hälso- och sjukvård.

Enligt Hälso- och sjukvårdsförvaltningen kan Löwenströmska fortsätta sin verksamhet på samma sätt som flera av länets andra närsjukhus. Dessa har olika verksamheter, där en del omfattas av vårdval och andra upphandlas.

Vi ser inga indikationer på att verksamheten vid Löwenströmska Sjukhus inte skulle fortsätta som vanligt.

Henrik Gaunitz, planeringschef för Framtidens Hälso- och sjukvård i SLL

Vill du debattera? Skicka ditt inlägg till debatt@sjukhuslakaren.se

Ur Sjukhusläkaren 2020-06

Covid-19 fanns i Italien redan sommaren 2019 / Tema: Hur rustad är sjukvården mot cyberattacker / Krönikor / Friska Sjukvårdspriset / Tips för avkoppling under storhelgerna