Belastningsattacker bakom tekniska problem på Sjukhusläkaren

Sjukhuslakaren.se har de senaste dagarna fungerat trögt och sidan har inte visats på rätt sätt. Det har nu visat sig att sajten utsatts för en serie belastningsattacker och tidigt i morse för en massiv attack av anrop som blockerade servern.

Attacken upptäcktes och stoppades av City Network och ett antal ip-adresser blockerades. De IP-adresser som blockerats är hemmahörande i Hong Kong och Dominikanska republiken.

Sajten ska nu fungera som vanligt, vi beklagar att artiklar och bilder inte visats på rätt sätt för alla våra besökare. Vi arbetar tillsammans med City Network för att undvika liknande problem i framtiden.