Nyhetsarkiv

Belastningsattacker bakom tekniska problem på Sjukhusläkaren

Sjukhuslakaren.se har de senaste dagarna fungerat trögt och sidan har inte visats på rätt sätt. Det har nu visat sig att sajten utsatts för en serie belastningsattacker och tidigt i morse för en massiv attack av anrop som blockerade servern. 

Attacken upptäcktes och stoppades av City Network och ett antal ip-adresser blockerades. De IP-adresser som blockerats är hemmahörande i Hong Kong och Dominikanska republiken.

Sajten ska nu fungera som vanligt, vi beklagar att artiklar och bilder inte visats på rätt sätt för alla våra besökare. Vi arbetar tillsammans med City Network för att undvika liknande problem i framtiden.

Analyser, reportage, debatt och nyheter från sjukhusvärlden Vi ser till att hålla dig i händelsernas centrum

GDPR

Ur Sjukhusläkaren 2020-03

Hur kommer coronakrisen att påverka världen och sjukvården? Läkare experter och forskare ger sin syn på saken / Bill Gates förslag i talet från 2015 / Johan Giesecke: "Bill Gates underskattade de politiska svårigheterna" / Björn Olsen om beredskapen framtiden och vad som behöver göras / Intensivvårdsläkare berättar om månaderna som passerat / Debatt: "Coronakrisen – en möjlighet till framtida lärdomar?" / Krönika: "Det vi genomlever nu är resultatet av ett gigantiskt politiskt misslyckande"

Prenumerera