Kontakta redaktionen

För debattinlägg, nyhetstips eller synpunkter på tidningen, kontakta oss på redaktionen(a)sjukhuslakaren.se. Eller se kontaktuppgifter till medarbetare nedan.

Obs! Ersätt (a) i mejladressen med @

Sjukhusläkarnas ägarpolicy för tidningen Sjukhusläkaren

Redaktionen

Christer Bark

Christer Bark, chefredaktör

Chefredaktör för den tryckta upplagan av tidningen sedan 2001. Många år som reporter, förstasidesredigerare, nattchef mm på dagstidningen Arbetet. Startade nätportalen Ditt Österlen. Frilans på en rad tidningar och tidskrifter.

Malin Gavelin

Malin Gavelin, Redaktionssekreterare

Journalist som i flera år jobbat som researcher, redaktör och dagchef på TV4:s lokala nyheter. Har även jobbat på Helsingborgs Dagblad och City Helsingborg. I grunden sjuksköterska men sadlade om.

Anna Sofia Dahl

Anna Sofia Dahl, Webbredaktör/reporter

Journalist med mångårig erfarenhet från lokaltidningen TTELA. Har tidigare vikarierat på Läkartidningen. Jag har hand om sjukhuslakaren.se och våra konton på sociala medier.

Karin Båtelson

Karin Båtelson, ansvarig utgivare och Sjukhusläkarnas ordförande

Ordförande i Sjukhusläkarna sedan mars 2014. Förste vice ordförande i Läkarförbundet. Överläkare klinisk neurofysiologi, Sahlgrenska universitetssjukhuset.

,