Christine Takami »

• Att ha eller inte ha en statistiker

Medan jag kämpar med diskussionsdelen av uppsatsen finns det andra kursare som sliter sitt hår över att de inte ens vet hur de ska få fram sina resultat. Nära deadline är det flera som har det onödigt jobbigt.

Nicholas Aujalays »

• IVO:s lilla revolution

Jag konstaterar att IVO i praktiken underkänner den dominerande bemanningsstrategin och arbetsformen för svenska akutmottagningar de senaste 45 åren, skriver Nicholas Aujalay.

Frågan

Tror du antalet förgiftningsfall kan minska när paracetamol slutar säljas i butik?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
Debatt

Svar: ”Löwenströmska ska kunna fortsätta som vanligt”

Av: red Publicerad: 3 maj, 2012

Det är mycket riktigt stora förändringar på gång inom hälso- och sjukvården i Stockholms län. Bland annat byggs ett nytt akutsjukhus för att tillgodose Stockholms växande befolkning och stora satsningar görs på upprustning av flera av länets sjukhus och närsjukhus, däribland Löwenströmska Sjukhuset.

Löwenströmska Sjukhus har en viktig plats i framtidens sjukvårdssystem. Om detta går att läsa i Framtidsplanen för Hälso- och sjukvård.

Enligt Hälso- och sjukvårdsförvaltningen kan Löwenströmska fortsätta sin verksamhet på samma sätt som flera av länets andra närsjukhus. Dessa har olika verksamheter, där en del omfattas av vårdval och andra upphandlas.

Vi ser inga indikationer på att verksamheten vid Löwenströmska Sjukhus inte skulle fortsätta som vanligt.

Henrik Gaunitz, planeringschef för Framtidens Hälso- och sjukvård i SLL

red

Har du synpunkter eller frågor så mejla till: red@sjukhuslakaren.se