Christine Takami »

• Eufori och en gnutta misär

Det är kul att för första gången på läkarprogrammet få fördjupa sig i ett ämne ordentligt. Men det är också frustrerande att jobba hårt mot osäkerheten att man kanske gör helt fel och måste göra om.

Nicholas Aujalays »

Frågan

Journaler och remisser skrivs ut för mångmiljonbelopp i landstingen. Skriver du ofta ut papper?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
Debatt

Svar: ”Löwenströmska ska kunna fortsätta som vanligt”

Av: red Publicerad: 3 maj, 2012

Det är mycket riktigt stora förändringar på gång inom hälso- och sjukvården i Stockholms län. Bland annat byggs ett nytt akutsjukhus för att tillgodose Stockholms växande befolkning och stora satsningar görs på upprustning av flera av länets sjukhus och närsjukhus, däribland Löwenströmska Sjukhuset.

Löwenströmska Sjukhus har en viktig plats i framtidens sjukvårdssystem. Om detta går att läsa i Framtidsplanen för Hälso- och sjukvård.

Enligt Hälso- och sjukvårdsförvaltningen kan Löwenströmska fortsätta sin verksamhet på samma sätt som flera av länets andra närsjukhus. Dessa har olika verksamheter, där en del omfattas av vårdval och andra upphandlas.

Vi ser inga indikationer på att verksamheten vid Löwenströmska Sjukhus inte skulle fortsätta som vanligt.

Henrik Gaunitz, planeringschef för Framtidens Hälso- och sjukvård i SLL

red

Har du synpunkter eller frågor så mejla till: red@sjukhuslakaren.se