Christine Takami »

• Det bästa med att ha en mentor

De första terminerna var jag inte så intresserad av att träffa en mentor och prata om läkaryrket. Jag hade fullt upp med att memorera citronsyracykeln. Men nu känns det som en otrolig lyx att få bolla framtiden och min personliga utveckling med en ST-läkare.

Nicholas Aujalays »

Frågan

Är det bra att låta patienter skriva om sin vård på sjukhusets hemsida, som Sahlgrenska ska göra?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
Debatt

Svar: ”Löwenströmska ska kunna fortsätta som vanligt”

Av: red Publicerad: 3 maj, 2012

Det är mycket riktigt stora förändringar på gång inom hälso- och sjukvården i Stockholms län. Bland annat byggs ett nytt akutsjukhus för att tillgodose Stockholms växande befolkning och stora satsningar görs på upprustning av flera av länets sjukhus och närsjukhus, däribland Löwenströmska Sjukhuset.

Löwenströmska Sjukhus har en viktig plats i framtidens sjukvårdssystem. Om detta går att läsa i Framtidsplanen för Hälso- och sjukvård.

Enligt Hälso- och sjukvårdsförvaltningen kan Löwenströmska fortsätta sin verksamhet på samma sätt som flera av länets andra närsjukhus. Dessa har olika verksamheter, där en del omfattas av vårdval och andra upphandlas.

Vi ser inga indikationer på att verksamheten vid Löwenströmska Sjukhus inte skulle fortsätta som vanligt.

Henrik Gaunitz, planeringschef för Framtidens Hälso- och sjukvård i SLL

red

Har du synpunkter eller frågor så mejla till: red@sjukhuslakaren.se